Farmakovijilans, ruhsatlandırma ve sektör-spesifik bilişim dünyasındaki gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz? - PharmaSoft

PharmaSoft Atelier Blog sayfamıza hoşgeldiniz!

Sizlere farmakovijilans, ruhsatlandırma ve bilişim dünyasından ve kendimizden haberler verdiğimiz, bilgi, eğlence ve yeniliklerle dolu yayınlarımız başlıyor!

PharmaSoft Atelier blog sayfamızda ne gibi içerikler ile karşınızda olacağımız ve sayfamıza nasıl katılabileceğiniz konusunda sizleri kısaca bilgilendirmek isteriz.

PharmaSoft Atelier, sektörden güncel haberleri içeren, sektörün duayenlerinin görüşlerini paylaşacağımız ve geleceğimiz olan öğrenci arkadaşlarımızın seslerini duyuracağımz interaktif bir sayfa olacak.

İlk hafta sizlere kısaca PharmaSoft’u tanıtmayı istiyoruz. Biz kimiz? Neler yapıyoruz? Yolumuz hangi alanlarda kesişebilir? Size hangi konularda yardımcı olabiliriz? Tüm bu sorulara yanıt vermek ve PharmaSoft Atelier’in hazırladığı video ile kendimizi sizlere tanıtmak bizim için büyük bir mutluluk.

Ekim 2015’de kaliteli, ekonomik ve etkin çözümler sunmak için çıktığımız bu yolda çok yakında yedinci yılımızı kutluyor olacağız. Yedi yıl boyunca farmakovijilans, ruhsatlandırma ve bilişim alanlarında çözüm adresiniz ve iş ortağınız olmak bizler için büyük bir onur ve ayrıcalık oldu.

PharmaSoft olarak hizmet anlayışımızın odak noktası kalite. Bu anlamda, müşterilerimizin memnuniyeti ve olumlu geri bildirimleri motivasyon kaynağımız olarak bizleri dinamik tutuyor.

Deneyimimiz ve uzmanlığımız ile sektöre özel iki adet uygulama geliştirdik:

  • Sıfır hata payı ile farmakovijilans yükümlülüklerin yerine getirildiği farmakovijilans veri tabanı PharmaBASE
  • Haftalık tıbbi literatür tarama uygulaması PharmaSEARCH

Gerek ruhsatlandırma gerekse farmakovijilans eğitimlerimiz ile, sektörde yetişmiş personel açığını kapatma noktasında yardımcı oluyoruz.

Danışmak istediğiniz konular için bir telefon ya da email uzağınızda olduğumuzu bilmeniz bizim için önemli, sizlere yardımcı olabilmek ve iş yükünüzü hafifletmek için buradayız, let us take care!

Bir sonraki yazımızda buluşmak üzere veda etmeden önce, sayfamızla ilgili nazik dikkatinizi rica edeceğimiz aşağıdaki konular hakkında bilgilendirme yapmak isteriz:

  • İnsanların ırkı, fiziksel ve sosyal durumu, dini inancı, yaşı, siyasi görüşü kaynaklı provokatif yorumlar sayfa yönetimimiz tarafından kaldırılacaktır.
  • Blog yazılarımız PharmaSoft Atelier’e aittir. Beğendiğiniz ve paylaşmak istediğiniz yazılarımızı kaynak göstererek paylaşmanızdan memnuniyet duyarız.

Siz de sektör deneyimlerinizi sayfamızda paylaşmak isterseniz atelier@pharmasoft.com.tr adresi üzerinden yazılarınızı editörümüze gönderebilirsiniz.

Yeni yazılarımızdan anında haberdar olmak için üye olmayı unutmayın!

Çok yakında yeniden görüşmek üzere sağlıkla kalın,

PharmaSoft Atelier

PharmaSoft Atelier'in yeni blog yazısından haberdar olmak için abone olun!

 

https://pharmasoft.com.tr/wp-content/uploads/2022/03/footer_logo_2.png
https://pharmasoft.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/logo_white.png
Ürünlerimiz
Demo Talebi

Yazılımlarımız veya vermekte olduğumuz hizmetle ilgili bilgi veya demo talebiniz varsa aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşın.

Bu sitede yayımlanan her türlü görsel, yazı vb. materyal PharmaSoft İlaç Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti’ ne aittir. Tüm hakları saklıdır.

Copyright © 2022 PharmaSoft.com™ | Bu site PharmaSoft Geliştirme Atölyesi tarafından geliştirilmiştir. atelier@pharmasoft.com.tr  adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.