Boston ISoP Semineri’nden Haberler! - PharmaSoft

 

5-6 Aralık 2022 tarihleri arasında “Farmakovijilansta Akıllı Otomasyonlar” başlıklı seminere PharmaSoft olarak katılım sağladık. ISoP tarafından Boston’da düzenlenen seminerde, farmakovijilans endüstrisinde dijitalleşme trendleri tartışıldı.

2 gün boyunca sektörün öncü firmaları ve resmi otoritelerde görev yapan profesyonellerin ilham verici sunumlar gerçekleştirdiği etkinliğe, iVigiee CEO’su Jan Petracek ve Biogen yöneticisi Jeffrey Philip’in açılış konuşmasıyla başladık. Akabinde gerçekleşen “Endüstri ve Akademiden Haberler” oturumunda yapay zekanın farmakovijilans alanında geleceği işlendi. Verilen aranın ardından MHRA, US FDA ve EMA olmak üzere üç farklı resmi otoritenin FV alanında akıllı otomasyonlarla ilgili açıkladıkları son gelişmeleri öğrenme şansı bulduk. Sonraki oturumlarda firmaların otomasyon kullanımındaki başarı hikayelerini ve validasyon hususlarını dinledikten sonra ilk günü noktaladık.

İkinci gün, “Farmakovijilans alanında İleri Teknoloji Trendleri” başlıklı sunumla başladı. Hemen sonrasında çağımızın önemli inovasyonlarından Blockchain ve Metaverse teknolojilerinin sektörümüzle nasıl entegre olabileceğine dair oldukça ufuk açıcı bir oturuma katıldık. Ardından ikinci günü ve semineri soru-cevap seansının gerçekleştirilmesiyle noktaladık.

Farmakovijilans Alanında Akıllı Otomasyonlar” seminerini geride bırakırken, bizlere geleceğe dönük yeni bakış açıları kazandıran bu etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz!

Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere!

Siz de sektör deneyimlerinizi sayfamızda paylaşmak isterseniz atelier@pharmasoft.com.tr adresi üzerinden yazılarınızı editörümüze gönderebilirsiniz.

Yeni yazılarımızdan anında haberdar olmak için üye olmayı unutmayın!

Çok yakında yeniden görüşmek üzere sağlıkla kalın,

PharmaSoft Atelier

PharmaSoft Atelier'in yeni blog yazısından haberdar olmak için abone olun!

 

https://pharmasoft.com.tr/wp-content/uploads/2022/03/footer_logo_2.png
https://pharmasoft.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/logo_white.png
Ürünlerimiz
Demo Talebi

Yazılımlarımız veya vermekte olduğumuz hizmetle ilgili bilgi veya demo talebiniz varsa aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşın.

Bu sitede yayımlanan her türlü görsel, yazı vb. materyal PharmaSoft İlaç Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti’ ne aittir. Tüm hakları saklıdır.

Copyright © 2022 PharmaSoft.com™ | Bu site PharmaSoft Geliştirme Atölyesi tarafından geliştirilmiştir. atelier@pharmasoft.com.tr  adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.