Boston’da Buluşalım! - PharmaSoft

 “Farmakovijilans ve Ruhsatlandırma alanında Modern ve Dijital Yönetim” mottomuz doğrultusunda, hizmetlerimizi yeni teknolojilerle entegre ederek müşterilerimizin sorumluluklarını kolayca yerine getirmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda, 2022 yılı içerisinde yapay zekâ, makine öğrenmesi ve büyük veri gibi birçok teknolojinin farmakovijilans sektöründe uygulamasının tartışıldığı konferanslara yerinde katılım sağladık. Bu yılın son etkinliği olarak 5-6 Aralık’ta ISoP’un Boston’da düzenleyecek olduğu “Farmakovijilansta Akıllı Otomasyonlar” başlıklı seminerde yer alacağız.

Hem resmi otoritelerin hem de birçok global firmanın “ilaç güvenliliği ve farmakovijilans” yöneticilerinin konuşmacı olarak katılım sağlayacağı seminerde, sinyal yönetiminden yapay zekaya, blok zincirinden veri işleme yöntemlerine kadar birçok konunun işlenecek olmasının heyecanını yaşıyoruz. PharmaSoft olarak bu semineri, sektörde kullanılan en yeni teknolojilere ulaşmak adına çok değerli bulmaktayız.

 

Seminerde yapılacak konuşmaların başlıkları aşağıda listelenmiştir:

  • Uyumluluk ve validasyon hususları
  • FV alanında akıllı otomasyonlara yaklaşımlar
  • Teknoloji trendleri ve farmakovijilans için metodolojileri
  • Komşu sektörlerden ilham ve geleceğe dönük yaklaşımlar
  • 2022’deki FV otomasyon başarıları

Siz de sektör deneyimlerinizi sayfamızda paylaşmak isterseniz atelier@pharmasoft.com.tr adresi üzerinden yazılarınızı editörümüze gönderebilirsiniz.

Yeni yazılarımızdan anında haberdar olmak için üye olmayı unutmayın!

Çok yakında yeniden görüşmek üzere sağlıkla kalın,

PharmaSoft Atelier

PharmaSoft Atelier'in yeni blog yazısından haberdar olmak için abone olun!

 

https://pharmasoft.com.tr/wp-content/uploads/2022/03/footer_logo_2.png
https://pharmasoft.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/logo_white.png
Ürünlerimiz
Demo Talebi

Yazılımlarımız veya vermekte olduğumuz hizmetle ilgili bilgi veya demo talebiniz varsa aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşın.

Bu sitede yayımlanan her türlü görsel, yazı vb. materyal PharmaSoft İlaç Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti’ ne aittir. Tüm hakları saklıdır.

Copyright © 2022 PharmaSoft.com™ | Bu site PharmaSoft Geliştirme Atölyesi tarafından geliştirilmiştir. atelier@pharmasoft.com.tr  adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.